Mag ik mij aan u voorstellen

MIJN NAAM IS HERMAN VONK EN IK BEN PARANORMAAL MEDIUM.

Herman Vonk, paranormaal medium is geboren op 1 november 1962 in een klein dorpje dat Zelhem heet.
Al van jongs af aan heeft hij de gave om mensen te helpen.

Omdat zijn vader helaas erg ziek was en met regelmaat in het ziekenhuis lag, is hij een gedeelte van zijn kindertijd opgevangen in een medisch kindertehuis, dit gebeurde om zo zijn ouders te ontlasten en te zorgen dat hij er zelf zo min mogelijk last van had.
Op deze jonge leeftijd had hij al een hele hoge gevoeligheid, waar men niet van wist waar deze nu vandaan kwam.
Het was voor zijn omgeving dan ook erg moeilijk om met Herman om te gaan en ook de doktoren die Herman onderzochten begrepen het niet.
In 1989 kreeg Herman een heel zwaar motorongeluk, waarbij hij een hele bijzondere boodschap doorkreeg.
Toen Herman in 1992 wederom een ongeluk kreeg, werd hij zich ervan bewust, dat hij er zich niet meer tegen kon verzetten en boodschappen door moest geven aan andere mensen.
De spirituele ontwikkeling van Herman ging in een enorme sneltreinvaart en helaas werd hij hierdoor ook nog eens ernstig ziek.
De doktoren en chirurgen begrepen er helemaal niks van en konden niet achterhalen waar zijn klachten vandaan kwamen.
Binnen een zeer korte tijd werd hij zich er wederom bewust van het feit dat hij zeer paranormaal begaafd was en moest hij zich een weg banen om deze gevoelens te uiten.

Al snel kwamen er mensen langs bij Herman voor hulp en gaf hij hen advies voor hun eigen ontwikkeling en antwoorden op de vragen die mensen aan hem stelden.
Herman is zeer dankbaar dat hij met zijn  gave deze heldere en zuivere boodschappen door mag geven aan de mensen die bij hem komen voor raad.
Nu helpt Herman als paranormaal medium  al vele jaren de mensen met zijn grote diversiteit van gaven.